Vragen of advies? Bel: (0)33 737 05 73

Vergaderzalen

maatwerk tot in detail

Vergaderzalen zijn vaak de ruimtes waar u rustig wilt overleggen met collega's of klanten. Het is fijn als dit een mooie ruimte is.

Een vergaderzaal moet een overzichtelijke, complete werkplek bieden waar u en uw collega’s belangrijke beslissingen kunnen nemen. De inrichting van een vergaderzaal moet daar uiteraard op aansluiten. Voor een productief overleggen, zijn enkele basisfunctionaliteiten onmisbaar: een goede sfeer, prettige akoestiek en geluidsisolatie dragen hieraan bij. Bij Hopman zijn we specialist in de inrichting van vergaderzalen voor verschillende sectoren.

Verschillende bedrijven, verschillende wensen
Elk bedrijf stelt zo zijn eigen eisen aan zijn vergaderzaal. Geeft u regelmatig presentaties in uw vergaderingen? Duren uw vergaderingen een kwartier, of juist hele dagdelen? Vergadert u met zijn tweeën, of met een team van twintig mensen? Het zijn allemaal zaken waar u rekening mee moet houden in de inrichting van uw vergaderzaal.

Inrichting voor de complete vergaderzaal
Naast systeemwanden hebben we bij Hopman werkelijk alles om uw vergaderzaal tot de optimale werkplek te maken. Denk eens aan systeemplafonds en tapijttegels. En Hopman kan u zelfs helpen aan meubilair om uw vergaderruimte tot in de puntjes naar wens te maken. Met onze ruime ervaring, kunt u er op aan dat we overal aan denken! 

Type wanden
Om uw vergaderzaal in te richten kunnen verschillende types wanden gebruikt worden. Voor compleet afgewerkte wanden met vinyl behang of melamine hebben wij de standaard systeemwanden in ons assortiment. In combinatie met glazen systeemwanden of volglaswanden kan er iets moois gecreëerd worden. Kijk eens rustig rond om u een beeld te vormen van de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.