Vragen of advies? Bel: (0)33 737 05 73

Transformatie

Binnenwanden 2.0, de oplossing tegen leegstand

Om het probleem van de vele leegstaande kantoren op te lossen, worden veel panden getransformeerd. Er worden bijvoorbeeld (studenten)appartementen, hotels of huisvesting voor arbeidsmigranten van gemaakt.

Hopman biedt hiervoor een uniek binnenwandensysteem waarmee deze verbouwing in een handomdraai een feit is. We gebruiken hiervoor het JANpaneel; een uniek systeem met prefab elementen voor het transformeren van onder andere leegstaande kantoren. Omdat het meestal om grote vloeroppervlaktes gaat die opgedeeld moeten worden, zijn vaak veel rechte en dichte wanden nodig. Door gebruik te maken van onze JANpanelen, kan dit in een enorm tempo gerealiseerd worden.

Naast de eenvoudige en zeer snelle montage van het JANpaneel, heeft het paneel alle eigenschappen waaraan een woningscheidende wand moet voldoen. Het JANpaneel heeft verschillende types wanden met verschillende eigenschappen zoals een geluidsdichtheid van 34dB tot 59dB en een brandwerendheid van 30 of 60 minuten.

Niet onbelangrijk is dat de woningscheidende transformatiewand stootvast is. Zeg maar gerust hufterproof! Ideaal bij studentenwoningen of voor huisvestiging van bijvoorbeeld arbeidsmigranten.

De transformatiewand van JANpaneel is de oplossing tegen leegstand!