Vragen of advies? Bel: (0)33 737 05 73

Hotels

Wanden die aan alle eisen voldoen

Bij het bouwen van een hotel is de grootste uitdaging om zoveel mogelijk kamers in het gebouw te krijgen. Elke vierkante meter moet benut worden. Als je aan alle eisen wilt voldoen, zowel brandwerend als geluidsisolerend, neemt een wand al snel veel ruimte in beslag. Een binnenwand van JANpaneel met een dikte van slechts 12,5 cm is voor hotels een zeer geschikte wand. Niet in de laatste plaats vanwege een zeer hoge geluidsdichtheid (59 dB) en uitstekende brandvertragende werking (60 min).

 

De eigenschappen op een rijtje...

 

Goede geluidsisolatie

Door het gebruik van glaswol isolatie, LaDura gipsplaten kan er een zeer hoge geluidsisolatie gehaald worden tot wel 59dB.

 
Dunne wand

Dankzij de zeer hoge geluidsisolatie voldoen JANpaneel wanden aan de gestelde eisen voor woning- en kamerscheidende wanden. Met JANpaneel bouwt u al een woningscheidende wand van 125 mm! Dit betekent extra netto vloeroppervlak.

 
Hoge brandwerendheid

JANpaneel is uniek in zijn soort. Het is een dunne wand met een hoge brandwerendheid van maar liefst 60 minuten.

 
Licht in gewicht

Doordat de JANpaneel wanden licht in gewicht zijn, zijn ze overal toepasbaar. De wanden kunnen onafhankelijk van de draagconstructie worden gemonteerd, bijvoorbeeld op lichte houten vloeren.

 

Snelle montage

De JANpanelen zijn prefab elementen van 600mm breed. De wanden worden op hoogte gemaakt. Hierdoor hoeven de wanden alleen nog in elkaar geschoven te worden op het project. Waardoor er een zeer snelle montage mogelijk is.

 

Kortom... heeft u een hotel en wilt u zoveel mogelijk vloeroppervlak goed benutten? Dan is Hopmans JANpaneel een ideaal systeem. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.