Vragen of advies? Bel: (0)33 737 05 73

Bedrijfshallen

Stofwerend, geluidsdempend, makkelijk schoon te maken

Heeft u een bedrijfshal die opgedeeld moet worden? Bijvoorbeeld omdat er meerdere huurders gebruik van maken of omdat er een magazijn van gemaakt wordt? Met de scheidingswanden van Hopman is dat zo geregeld. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk.

Afhankelijk van de eigenschappen en afwerkingseisen die aan de scheidingswand worden gesteld, kan het juiste type scheidingswand worden toegepast. Voor een degelijk advies, bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard zorgen we ook voor de montage.

 

Diverse type scheidingswanden voor bedrijfshallen

Voor een scheidingswand die compleet afgewerkt moet zijn met hoge stootvastheid kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een standaar systeemwand afgewerkt met melamine. Deze wanden kunnen tot een hoogte van maximaal 4 meter geplaatst.

Voor een wand waar niet veel eisen aan gesteld worden maar puur dient als afscheiding dan is een luxe metalstud wand een uitstekende keuze. Deze is na het plaatsen klaar voor afwerking, maar als de afwerking niet belangrijk is dan kan de wand ook onafgewerkt blijven. Net wat u wenst.

 

Ramen en deuren

Ook het verwerken van ramen en deuren in de wanden is geen probleem. Ramen zijn in alle maten te maken en de deuren hebben we in verschillende type's zoals dichte HPL deuren, glasdeuren en kaderdeuren